Remeha experience center

T&P Magazine

T&P Technology en Remeha bundelen krachten voor duurzame oplossingen

T&P Technology kondigt met trots een strategische samenwerking aan met het Remeha Experience Center, gericht op het leveren van hoogwaardige en duurzame verwarmingsoplossingen. Door deze nauwe samenwerking streven beide partijen ernaar om klanten te begeleiden vanuit een live demonstratieomgeving naar de installatie van warmtepompen in hun woningen.

TP Website Blog Afbeeldingen 8

Waar kan ik het Remeha Experience Center vinden?

Het Remeha Experience Center, gevestigd in Haarlem en Arnhem, staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijk advies over duurzame verwarmingssystemen. Hier kunnen bezoekers niet alleen de oplossingen van Remeha bekijken, maar ook de werking ervan in realtime ervaren, inclusief het geluid van de buitenunit van een warmtepomp. Deskundige specialisten staan klaar om op maat gemaakt advies te bieden, specifiek afgestemd op de woonsituatie van de klant.

De werkwijze

De werkwijze van het Remeha Experience Center omvat een gestructureerde aanpak om klanten volledig te begeleiden in het proces van advisering tot installatie. Allereerst wordt tijdens een intakegesprek het dossier van de klant doorgenomen en indien nodig aangevuld. Vervolgens ontvangt de klant een gepersonaliseerd advies en indien gewenst een offerte, die ter plekke wordt besproken en mee naar huis genomen kan worden voor verdere overweging.

25
TP Website Blog Afbeeldingen 6

Bezoek op locatie

Na goedkeuring van de offerte volgt een inspectie door een ervaren installateur om eventuele obstakels voor installatie te identificeren. Dit zorgt voor een transparant proces waarbij de klant volledig op de hoogte is van wat er te verwachten valt. Ten slotte wordt de installatie van de warmtepomp ingepland in overleg met de klant, waarbij een zorgvuldige planning wordt gehanteerd.

Warm welkom!

Het Remeha Experience Center nodigt geïnteresseerden van harte uit om langs te komen en meer te leren over de mogelijkheden van warmtepompen en de potentiële besparingen die ermee gepaard gaan. Om wachttijden te voorkomen en het bezoek goed voor te bereiden, wordt aangeraden om van tevoren een afspraak te maken.

23
Hybridherologo05x

Kwaliteit staat voorop

Door de nauwe samenwerking tussen T&P Technology en het Remeha Experience Center kunnen klanten rekenen op hoogwaardige producten en deskundig advies op maat, met als uiteindelijk doel het bevorderen van duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen voor woningen.