Uw specialist in warmtepompen en airco

Comfortabel wonen en werken met onze nieuwste warmtepomp technologieën

Icon 1

Comfortabel en duurzaam wonen

Ontdek onze oplossingen op maat waarmee u elke kamer van het huis kunt verkoelen en verwarmen.

Icon 2

Comfortabel en duurzaam werken

Lees meer over onze opties voor een fijn werkklimaat in uw (thuis)kantoor.

Wat wij doen

De Warmtepomp en airco Specialist 


Welkom op T&P Technology. Wij zijn experts in warmtepomp- en airco-installatie.
Met een team van ervaren monteurs bieden we persoonlijk advies en duurzame oplossingen die passen bij jouw huis, zodat je comfortabeler woont en werkt.

We helpen je met plannen voor de installatie van verwarming of koeling en adviseren je op basis van de duurzaamheidsoptie voor jouw huis.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om aan de slag te gaan.

Onze oplossingen

Bij T&P Technology bieden we verschillende oplossingen om het klimaat in uw woning of (thuis)kantoor te verbeteren.

Icon 3

Airconditioning

Airconditioners koelen of verwarmen de lucht in een ruimte. Deze zuinige oplossing is een goede keuze voor een comfortabel binnenklimaat.

Hybride Pomp

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en wordt gekoppeld aan de cv-ketel. Verwarm uw huis gemakkelijk met deze duurzame keuze.

Hybride Pomp

Warmtepomp

Warmtepompen werken volledig op stroom en halen warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om deze om te zetten naar een comfortabele temperatuur.

Icon 5

Warmtepomp boiler

Een warmtepomp boiler onttrekt warmte uit de lucht en het elektrische verwarmingselement kan water snel verwarmen indien gewenst.

Onze klanten aan het woord

Advies nodig van een specialist?

Tptechnolgy Bylarsveenstra 06650

Onze belofte

Altijd de laatste innovaties

Wij verbinden u aan ons netwerk van specialisten

Wij denken met u mee

Afspraak is afspraak

100% kwaliteit

Werkwijze

Icon 6

Advies

Wanneer u uw woning wil verduurzamen vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Maatwerk begint met de juiste vragen en een goed advies.

Icon 7

installeren

Onze gecertificeerde monteurs installeren de voorgestelde oplossing, waarbij kwaliteit en vakwerk voorop staat.

Icon 8

Implementeren

Een duurzame oplossing moet altijd afgesteld worden aan uw woning om het beste rendement te behalen. Tijdens het adviesgesprek luisteren wij goed naar uw wensen en behoefte, zodat wij deze kunnen implementeren binnen de software van uw oplossing.

Icon 9

Controle & monitoring

Wanneer onze warmtepomp oplossing is geïmplementeerd houden we altijd een vinger aan de pols. Bij een warmtepomp oplossing is het van belang om in de eerste weken het systeem te monitoren en het contact met de klant te onderhouden.  

Uw airco -en warmtepomp specialist

T&P Technology is een jong, dynamisch en innovatief installatiebedrijf uit Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioning, warmtepompen, hybride cv-ketels voor uw woning of (thuis) kantoor.

Onze monteurs werken met veel enthousiasme en begeleiden de klant van advies tot realisatie. We hebben elk een eigen expertise en focus, waardoor we onze klanten als team kunnen helpen aan de juiste oplossing. Door onze kennis en ervaring bent u bij ons verzekerd van goed advies. Daarnaast zijn onze monteurs ervaren, goed opgeleid en F-gassen gecertificeerd, zodat kwaliteit altijd bovenaan staat.