Airco installatiebedrijf

Koelen en verwarmen met je airconditioner

Ons aanbod

Airco installatiebedrijf

T&P Technology is een airco installatiebedrijf in Apeldoorn. Wij zijn specialisten in airco installatie voor woningen en kantoren. Neem gerust contact met ons op.

Een airco of airconditioner koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Daarnaast zorgt het systeem er tijdens het koelen voor dat de lucht wordt ontvochtigd. Samen zorgt dit voor een comfortabel binnenklimaat. Airconditioning kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals een slaapkamer, woonkamer of zolderkamer.

Airco Keuken
Leuke feitjes

Verwarmen met je airconditioner

Wat maar weinig mensen weten, is dat iedere airconditioner eigenlijk een warmtepomp is. Naast koelen kan de airconditioning ook energiezuinig verwarmen. Dit gebeurt door het bestaande koelproces om te draaien, waardoor de warme lucht niet naar buiten, maar naar binnen wordt verplaatst. Een airconditioner haalt 75% van zijn energie uit de buitenlucht, waardoor het elektriciteitsverbruik zeer laag is.

Leuke feitjes

Gebruik uw opgewekte energie

Wanneer u zonnepanelen heeft, wekt u zelf stroom op. Met zonnepanelen en een airconditioner kunt u klimaatneutraal uw huis koelen of verwarmen. Moderne airco’s verbruiken aanzienlijk minder stroom dan oudere modellen. Uiteraard kan de stroomtoevoer vanuit de zonnepanelen variëren, maar wanneer u de zelfopgewekte energie direct kan verbruiken, zal dat ook na de salderingsregeling een positief effect hebben.

 

Img2

Advies nodig van een specialist?

Ons volledig aanbod

Samen zorgen wij voor een oplossing om  comfortabel te wonen en/of te werken

Wanneer u de wens heeft om ow woning te verduurzamen of binnenklimaat te verbeteren komen wij altijd langs en bespreken we samen de mogelijkheden. 

Onze oplossingen

Bij T&P Technology bieden we verschillende oplossingen om het klimaat in uw woning of (thuis)kantoor te verbeteren.

Icon 3

Airconditioning

Airconditioners koelen of verwarmen de lucht in een ruimte. Deze zuinige oplossing is een goede keuze voor een comfortabel binnenklimaat.

Hybride Pomp

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en wordt gekoppeld aan de cv-ketel. Verwarm uw huis gemakkelijk met deze duurzame keuze.

Hybride Pomp

Warmtepomp

Warmtepompen werken volledig op stroom en halen warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om deze om te zetten naar een comfortabele temperatuur.

Icon 5

Warmtepomp boiler

Een warmtepomp boiler onttrekt warmte uit de lucht en het elektrische verwarmingselement kan water snel verwarmen indien gewenst.

Werkwijze

Icon 6

Advies

Wanneer u uw woning wil verduurzamen vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Maatwerk begint met de juiste vragen en een goed advies.

Icon 7

installeren

Onze gecertificeerde monteurs installeren de voorgestelde oplossing, waarbij kwaliteit en vakwerk voorop staat.

Icon 8

Implementeren

Een duurzame oplossing moet altijd afgesteld worden aan uw woning om het beste rendement te behalen. Tijdens het adviesgesprek luisteren wij goed naar uw wensen en behoefte, zodat wij deze kunnen implementeren binnen de software van uw oplossing.

Icon 9

Controle & monitoring

Wanneer onze warmtepomp oplossing is geïmplementeerd houden we altijd een vinger aan de pols. Bij een warmtepomp oplossing is het van belang om in de eerste weken het systeem te monitoren en het contact met de klant te onderhouden.  

Uw airco -en warmtepomp specialist

T&P Technology is een jong, dynamisch en innovatief installatiebedrijf uit Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioning, warmtepompen, hybride cv-ketels voor uw woning of (thuis) kantoor.

Onze monteurs werken met veel enthousiasme en begeleiden de klant van advies tot realisatie. We hebben elk een eigen expertise en focus, waardoor we onze klanten als team kunnen helpen aan de juiste oplossing. Door onze kennis en ervaring bent u bij ons verzekerd van goed advies. Daarnaast zijn onze monteurs ervaren, goed opgeleid en F-gassen gecertificeerd, zodat kwaliteit altijd bovenaan staat.