Specialist in warmtepomp

Comfortabel wonen en tot 70% besparen.

Ons aanbod

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een cv-ketel met een warmtepomp

 

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en wordt gekoppeld aan uw cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het buiten heel koud is en zorgt voor het warme water in de badkamer en keuken. We kunnen de warmtepomp aansluiten op uw huidige cv-ketel of een nieuwe ketel installeren.

Uit onderzoek van adviesbureau’s BDH en Berenschot blijkt dat het grootschalig toepassen van hybride warmtepompen een van de snelste en goedkoopste manieren is om het gasverbruik bij bestaande woningen in Nederland te verlagen.

Een hybride warmtepomp kan u helpen geld te besparen op uw energierekening terwijl uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Leuke feitjes

Breid uw huidige cv-installatie uit

Een belangrijk voordeel van een hybride installatie, bijvoorbeeld van Remeha Elga Ace, is dat het functioneert met iedere cv-ketel. Dit betekent dat u uw huidige cv-installatie kunt uitbreiden met een hybride warmtepomp. Hierdoor hoeft u niet het totale systeem te vervangen en kunt u met een kleine aanpassing uw energierekening verlagen. Daarnaast kunnen hybride warmtepompen zoals de Remeha Elga Ace toegepast worden in elke woning, ongeacht of uw woning vloerverwarming en/of radiatoren heeft.

 • Besparing op energiekosten
 • Duurzame investering
 • Geschikt voor iedere woning
 • Eenvoudige installatie in slechts 1 dag
Hybride Warmtepomp 3
Vrolijk Kind
Leuke feitjes

Comfortabel wonen en tot 70% besparen

Een hybride warmtepomp is relatief eenvoudig te plaatsen en levert u direct een besparing op tot 70% op het aardgasverbruik voor verwarming. Een warmtepomp die net zo werkt als zijn ‘full-electric’ broertje, maar op koude dagen automatisch overschakelt op de cv-ketel. Steeds meer deskundigen zien de hybride warmtepomp als dé manier om woningen veel sneller en op een duurzame manier te verwarmen.

Bereken uw terugverdientijd en besparing over 15 jaar.

Leuke feitjes

Gebruik uw opgewekte energie

Wanneer u zonnepanelen heeft, wekt u zelf stroom op. Met zonnepanelen en een hybride warmtepomp kunt u klimaatneutraal uw huis koelen of verwarmen. Moderne warmtepompen verbruiken aanzienlijk minder stroom dan oudere modellen. Uiteraard kan de stroomtoevoer vanuit uw PV installatie variëren, maar wanneer u de zelfopgewekte energie direct kan verbruiken, zal dat ook na de salderingsregeling een positief effect hebben.

 

Warmtepompboiler 1
Leuke feitjes

Duurzaamheidsevenementen

Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie. Verduurzamen is voor veel mensen nog een (te) ruim begrip. Er zijn immers veel verschillende soorten warmtepompen, en daarnaast horen wij vaak de vragen ‘waar begin ik?’ en ‘moet ik mijn hele systeem vervangen?’. Vaak zien wij dat de juiste informatie op het juiste moment ontbreekt. Om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, organiseren wij samen met ons netwerk van specialisten (ver)duurzaamheidsevenementen.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven en we zien u graag op het volgende evenement.

Advies nodig van een specialist?

Ons volledig aanbod

Samen zorgen wij voor een oplossing om  comfortabel te wonen en/of te werken

Wanneer u de wens heeft om ow woning te verduurzamen of binnenklimaat te verbeteren komen wij altijd langs en bespreken we samen de mogelijkheden. 

Onze oplossingen

Bij T&P Technology bieden we verschillende oplossingen om het klimaat in uw woning of (thuis)kantoor te verbeteren.

Icon 3

Airconditioning

Airconditioners koelen of verwarmen de lucht in een ruimte. Deze zuinige oplossing is een goede keuze voor een comfortabel binnenklimaat.

Hybride Pomp

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en wordt gekoppeld aan de cv-ketel. Verwarm uw huis gemakkelijk met deze duurzame keuze.

Hybride Pomp

Warmtepomp

Warmtepompen werken volledig op stroom en halen warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om deze om te zetten naar een comfortabele temperatuur.

Icon 5

Warmtepomp boiler

Een warmtepomp boiler onttrekt warmte uit de lucht en het elektrische verwarmingselement kan water snel verwarmen indien gewenst.

Werkwijze

Icon 6

Advies

Wanneer u uw woning wil verduurzamen vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Maatwerk begint met de juiste vragen en een goed advies.

Icon 7

installeren

Onze gecertificeerde monteurs installeren de voorgestelde oplossing, waarbij kwaliteit en vakwerk voorop staat.

Icon 8

Implementeren

Een duurzame oplossing moet altijd afgesteld worden aan uw woning om het beste rendement te behalen. Tijdens het adviesgesprek luisteren wij goed naar uw wensen en behoefte, zodat wij deze kunnen implementeren binnen de software van uw oplossing.

Icon 9

Controle & monitoring

Wanneer onze warmtepomp oplossing is geïmplementeerd houden we altijd een vinger aan de pols. Bij een warmtepomp oplossing is het van belang om in de eerste weken het systeem te monitoren en het contact met de klant te onderhouden.  

Uw airco -en warmtepomp specialist

T&P Technology is een jong, dynamisch en innovatief installatiebedrijf uit Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioning, warmtepompen, hybride cv-ketels voor uw woning of (thuis) kantoor.

Onze monteurs werken met veel enthousiasme en begeleiden de klant van advies tot realisatie. We hebben elk een eigen expertise en focus, waardoor we onze klanten als team kunnen helpen aan de juiste oplossing. Door onze kennis en ervaring bent u bij ons verzekerd van goed advies. Daarnaast zijn onze monteurs ervaren, goed opgeleid en F-gassen gecertificeerd, zodat kwaliteit altijd bovenaan staat.

 

 

 

Projecten die onze
klanten blij maken

Reviews!

 • Carousel 3
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Edwin Eiland

  Airco’s laten plaatsen in woning. Goede kwaliteit producten. Professionele afwerking in en buiten het huis.

 • Warmtepomp 2
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Jeanette Angel

  Wij zijn super tevreden over T&P! Het offertetraject verliep snel, zij houden ervan de lijnen kort te houden. Afspraak is afspraak en de mannen werken perfect en keurig netjes. Wij zijn blij met onze Daikin airco

 • Werkkamer 3
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  René Blom

  Alles perfect geregeld. Komt afspraken goed na en levert heel netjes werk. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Echte aanrader!

 • Carousel 1
  Comfortabel werken Comfortabel wonen

  Ilija Petkovski

  Sinds kort twee mooie airco's in ons huis. Dit op basis van zeer prettige communicatie vooraf met het bedrijf. Super gezellige maar vooral professionele heren met verstand van zaken. Alles goed en netjes geplaatst en super afgewerkt met veel oog voor detail. Wij zijn heel erg tevreden over het hele proces. Aanrader !

 • Werken In D Keuken
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Martin Scheffer

  Als je Airco laat plaatsen in de herfst moet je natuurlijk even tot de volgende zomer wachten om het resultaat te beoordelen, maar door de fantastische manier van werken door T&P heb ik inmiddels al besloten om ook de nieuwe warmwatervoorziening door hen te laten verzorgen. Deze wordt dus volgende week al geplaatst!

Dit is ons netwerk van specialisten