Warmtepomp

100% Gas Besparing

Ons aanbod


Warmtepomp installatie.

 

 

 

 

Waarom Warmtepomp?

Een warmtepomp werkt uitsluitend op elektriciteit. Ze onttrekt warmte aan de lucht, de bodem of het grondwater en zet die om in een comfortabele temperatuur. De afmetingen van de warmtepomp zijn vergelijkbaar met die van een grote koelkast en hij gebruikt een opslagtank voor warm water. Een warmtepomp is een ideale verwarmingsoplossing voor goed geïsoleerde huizen. Ze kan gecombineerd worden met vloer- of muurverwarming of radiatoren om voldoende warmte af te geven bij lage watertemperaturen. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en installatie.

 

Warmtepomp 2
Leuke feitjes

Een prettig leefklimaat in uw woning

Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van je huis en eventueel voor warm water. Om het beste resultaat te behalen is het van belang om de temperatuur zo veel mogelijk constant te houden. Dit geeft een prettig leefklimaat in uw woning. Een warmtepomp kan dit comfort alleen realiseren als uw huis goed geïsoleerd is. Naast een heerlijke constante temperatuur is een warmtepomp ook goed voor het klimaat. Uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 80 procent.

Naast het verduurzamen van uw woning kan u uw energierekening aanzienlijk verlagen en duurzaam investeren. Bereken uw terugverdientijd en besparing over 15 jaar.

Leuke feitjes

Gebruik uw opgewekte energie

Wanneer u zonnepanelen heeft, wekt u zelf stroom op. Met zonnepanelen en een warmtepomp kunt u klimaatneutraal uw huis koelen of verwarmen. Moderne warmtepompen verbruiken aanzienlijk minder stroom dan oudere modellen. Uiteraard kan de stroomtoevoer vanuit uw PV installatie variëren, maar wanneer u de zelfopgewekte energie direct kan verbruiken, zal dat ook na de salderingsregeling een positief effect hebben.

Warmtepomp 3

Advies nodig van een specialist?

Ons volledig aanbod

Samen zorgen wij voor een oplossing om  comfortabel te wonen en/of te werken

Wanneer u de wens heeft om ow woning te verduurzamen of binnenklimaat te verbeteren komen wij altijd langs en bespreken we samen de mogelijkheden. 

Onze oplossingen

Bij T&P Technology bieden we verschillende oplossingen om het klimaat in uw woning of (thuis)kantoor te verbeteren.

Icon 3

Airconditioning

Airconditioners koelen of verwarmen de lucht in een ruimte. Deze zuinige oplossing is een goede keuze voor een comfortabel binnenklimaat.

Hybride Pomp

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt op stroom en wordt gekoppeld aan de cv-ketel. Verwarm uw huis gemakkelijk met deze duurzame keuze.

Hybride Pomp

Warmtepomp

Warmtepompen werken volledig op stroom en halen warmte uit de lucht, bodem of het grondwater om deze om te zetten naar een comfortabele temperatuur.

Icon 5

Warmtepomp boiler

Een warmtepomp boiler onttrekt warmte uit de lucht en het elektrische verwarmingselement kan water snel verwarmen indien gewenst.

Werkwijze

Icon 6

Advies

Wanneer u uw woning wil verduurzamen vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Maatwerk begint met de juiste vragen en een goed advies.

Icon 7

installeren

Onze gecertificeerde monteurs installeren de voorgestelde oplossing, waarbij kwaliteit en vakwerk voorop staat.

Icon 8

Implementeren

Een duurzame oplossing moet altijd afgesteld worden aan uw woning om het beste rendement te behalen. Tijdens het adviesgesprek luisteren wij goed naar uw wensen en behoefte, zodat wij deze kunnen implementeren binnen de software van uw oplossing.

Icon 9

Controle & monitoring

Wanneer onze warmtepomp oplossing is geïmplementeerd houden we altijd een vinger aan de pols. Bij een warmtepomp oplossing is het van belang om in de eerste weken het systeem te monitoren en het contact met de klant te onderhouden.  

Uw airco -en warmtepomp specialist

T&P Technology is een jong, dynamisch en innovatief installatiebedrijf uit Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airconditioning, warmtepompen, hybride cv-ketels voor uw woning of (thuis) kantoor.

Onze monteurs werken met veel enthousiasme en begeleiden de klant van advies tot realisatie. We hebben elk een eigen expertise en focus, waardoor we onze klanten als team kunnen helpen aan de juiste oplossing. Door onze kennis en ervaring bent u bij ons verzekerd van goed advies. Daarnaast zijn onze monteurs ervaren, goed opgeleid en F-gassen gecertificeerd, zodat kwaliteit altijd bovenaan staat.

 

 

 

Reviews!

 • Carousel 3
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Edwin Eiland

  Airco’s laten plaatsen in woning. Goede kwaliteit producten. Professionele afwerking in en buiten het huis.

 • Warmtepomp 2
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Jeanette Angel

  Wij zijn super tevreden over T&P! Het offertetraject verliep snel, zij houden ervan de lijnen kort te houden. Afspraak is afspraak en de mannen werken perfect en keurig netjes. Wij zijn blij met onze Daikin airco

 • Werkkamer 3
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  René Blom

  Alles perfect geregeld. Komt afspraken goed na en levert heel netjes werk. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Echte aanrader!

 • Carousel 1
  Comfortabel werken Comfortabel wonen

  Ilija Petkovski

  Sinds kort twee mooie airco's in ons huis. Dit op basis van zeer prettige communicatie vooraf met het bedrijf. Super gezellige maar vooral professionele heren met verstand van zaken. Alles goed en netjes geplaatst en super afgewerkt met veel oog voor detail. Wij zijn heel erg tevreden over het hele proces. Aanrader !

 • Werken In D Keuken
  Comfortabel wonen Comfortabel wonen

  Martin Scheffer

  Als je Airco laat plaatsen in de herfst moet je natuurlijk even tot de volgende zomer wachten om het resultaat te beoordelen, maar door de fantastische manier van werken door T&P heb ik inmiddels al besloten om ook de nieuwe warmwatervoorziening door hen te laten verzorgen. Deze wordt dus volgende week al geplaatst!

Dit is ons netwerk van specialisten