Daikin All electric Warmtepomp

Daikin All electric Warmtepomp

Onze All Electric systemen zorgen ervoor dat je volledig van het gas bent. Ideaal als je cv-ketel vervangen moet worden. Daikin heeft verschillende modellen beschikbaar voor wanneer je huis al voorzien is van een mooie basis isolatie, vloerverwarming en/of radiatoren. Een zeer betrouwbare en efficiënte installatie.

 

Slim besparen 

"De besparing op de energierekening is indrukwekkend"

Een case van een tevreden klant die heeft gekozen voor een All electric warmtepomp van Daikin Nederland. Deze volledig elektrische warmtepomp heeft niet alleen gezorgd voor een efficiënte en milieuvriendelijke manier van verwarmen, koelen en warm water voorzien, maar heeft ook geleid tot aanzienlijke besparingen op het gasverbruik.

De klant, die zijn gasverbruik wilde verminderen en zijn woning wilde verduurzamen, koos voor de warmtepomp van Daikin Nederland. Met een verbruik van 2220 kWh en een SCOP van ongeveer 4.0, heeft de warmtepomp zijn gasverbruik van het voorgaande jaar (920 m3) aanzienlijk verminderd.

De besparing op de energierekening is indrukwekkend. De klant heeft maar liefst €1288,- bespaard ten opzichte van het voorgaande jaar. Na aftrek van de kosten van de warmtepomp (€888,-) blijft er een netto besparing over van €400,-. Daarnaast moet ook de besparing van €240,- op de gasaansluiting niet vergeten worden.

Deze positieve ervaring toont aan dat het investeren in een warmtepomp niet alleen goed is voor het milieu, maar ook financiële voordelen met zich meebrengt. Door te kiezen voor een warmtepomp kan ook jij dit jaar besparen op je gasverbruik en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een warmtepomp die past bij jouw woning en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van een warmtepomp!