Het Team

Onze specialisten

Een team om trots op te zijn

Samenwerken, eerlijkheid en wederzijds respect zijn belangrijke waarden binnen ons team. Samen pakken we de verantwoording en vieren we de successen. Een hecht team om trots op te zijn! 

Ontmoet het team

Mike Kleur Web

Mike Grotenhuis

Monteur

Mike Grotenhuis, een groot talent binnen het team. In 2020 heeft hij de keus gemaakt om voor dit mooie vak te kiezen, en dit bleek een goede keus. Mike heeft veel gevoel voor techniek en blijft rustig in alle omstandigheden. Naast het volgen van een opleiding maakt hij de klanten van T&P Technology gelukkig met zijn vakwerk.

Thomas Kleur Web

Thomas Faber

Hulp monteur

Thomas is een jonge enthousiaste medewerker binnen het team. Geen taak is hem te veel en hij staat altijd voor iedereen klaar. Discipline staat hoog in het vaandel bij Thomas waarbij afspraak afspraak is, hierdoor kunnen wij altijd op hem rekenen en voegt hij waarde toe binnen het team.

Freke Kleur Web

Freke Brouwer

Office manager

Als Office Manager is Freke de spil van ons kantoor, verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Haar uitstekende organisatorische vaardigheden, aandacht voor detail en probleemoplossend vermogen maken haar de perfecte persoon voor deze rol. Freke zorgt ervoor dat alles soepel en efficiënt functioneert, zodat onze vakidioten zich kunnen concentreren op wat we het liefste doen.

Leon Wilbrink Web

Leon Wilbrink

Leidinggevend monteur

Leon is een echte vakman met jarenlange ervaring. Zijn diepgaande kennis en technische vaardigheden maken hem een onmisbare aanwinst. Hij heeft de gave om complexe uitdagingen om te zetten in praktische oplossingen en zorgt ervoor dat elk project soepel en succesvol verloopt. Zijn vermogen om monteurs effectief aan te sturen, op te leiden en te begeleiden is van onschatbare waarde, waardoor hij niet alleen bijdraagt aan de huidige successen van ons team, maar ook aan de toekomst ervan. Wat Leon echt bijzonder maakt, is zijn persoonlijkheid. Hij is een mooi mens met een groot hart, altijd bereid om een helpende hand te bieden en een positieve invloed op zijn omgeving.

Ibrahim Kleur Web

Ibrahim Wahab

Digital marketing specialist

Ibrahim is een ware expert op het gebied van digitale marketing. Zijn scherpe inzicht en strategisch denken stellen ons in staat om onze online aanwezigheid te versterken en te optimaliseren. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, en weet deze effectief in te zetten om onze doelen te bereiken. Wat Ibrahim echt bijzonder maakt, is zijn vriendelijke persoonlijkheid. Hij staat altijd klaar om te luisteren, mee te denken en oplossingen te bieden. Zijn positieve en ondersteunende houding maakt hem niet alleen een geweldige collega, maar ook een waardevolle sparringpartner voor ideeën en strategieën.

Niek Kleur Web

Niek Boks

Leerling monteur

Niek is onze leerling monteur, en met zijn enthousiasme brengt Niek een frisse energie naar elk project. Hij is altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en zijn handen uit de mouwen te steken. Zijn positieve instelling en bereidheid om hard te werken zijn inspirerend voor iedereen om hem heen. Niek’s toewijding aan zijn vak en zijn bereidheid om van anderen te leren, maken hem een vakman in spe. We zijn er zeker van dat hij met zijn vastberadenheid en passie snel een onmisbare kracht binnen ons team zal worden.

Joeri Kleur Web

Joeri Peters

Leidinggevend monteur - eigenaar

Joeri Peters is een ervaren montage specialist in zijn vakgebied. Hij heeft zijn expertise opgedaan bij toonaangevende bedrijven en hoe je een mooi project op kan leveren. Tegenwoordig adviseert hij klanten over duurzame en innovatieve warmtepomp oplossingen. Joeri staat voor kwaliteit en slaagt erin om dit samen met zijn team te bereiken. Dit toont aan dat hij het meesterschap van T&P Technology volledig beheerst.

Sander Kleur Web

Sander Teuwsen

Service technicus - eigenaar

Sander Teuwsen, een echte ambassadeur binnen zijn vakgebied. Hij heeft het vak mogen leren bij grote gerenommeerde bedrijven, en als echte service technicus is geen uitdaging te groot. Naast het uitoefenen van zijn vak begeleidt hij de talenten binnen het bedrijf. Sander verstaat het meesterschap als geen ander en weet kennis en kunde goed over te brengen.

Leroy Kleur Web

Leroy Teuwsen

Business Development - Eigenaar

Binnen een team vakidioten vonden wij het bij T&P belangrijk om ook wat structuur aan te brengen, waarbij wij altijd blijven kijken naar de markt en de ontwikkeling van het bedrijf. Binnen het team neemt Leroy de rol van Business Development voor zijn rekening. De afgelopen jaren heeft Leroy veel kennis ervaring op mogen doen, over het opzetten van een bedrijf en hoe deze kan groeien binnen een netwerk samenleving.