Het Team

Onze specialisten

Een team om trots op te zijn

Teamwork, vakmanschap en wederzijds respect zijn belangrijke waarden binnen ons team. Samen pakken we de verantwoording en vieren we de successen. Een hecht team om trots op te zijn! 

Ontmoet het team

Tptechnolgy Bylarsveenstra 06652

Mike Grotenhuis

Monteur

Mike Grotenhuis, een groot talent binnen het team. In 2020 heeft hij de keus gemaakt om voor dit mooie vak te kiezen, en dit bleek een goede keus. Mike heeft veel gevoel voor techniek en blijft rustig in alle omstandigheden. Naast het volgen van een opleiding maakt hij de klanten van T&P Technology gelukkig met zijn vakwerk.

Tptechnolgy Bylarsveenstra 06651

Thomas Faber

Hulp monteur

Thomas is een jonge enthousiaste medewerker binnen het team. Geen taak is hem te veel en hij staat altijd voor iedereen klaar. Discipline staat hoog in het vaandel bij Thomas waarbij afspraak afspraak is, hierdoor kunnen wij altijd op hem rekenen en voegt hij waarde toe binnen het team.

Tptechnolgy Bylarsveenstra 04795

Sander Teuwsen

Service technicus - eigenaar

Sander Teuwsen, een echte ambassadeur binnen zijn vakgebied. Hij heeft het vak mogen leren bij grote gerenommeerde bedrijven, en als echte service technicus is geen uitdaging te groot. Naast het uitoefenen van zijn vak begeleidt hij de talenten binnen het bedrijf. Sander verstaat het meesterschap als geen ander en weet kennis en kunde goed over te brengen.

Tptechnolgy Bylarsveenstra 04772

Joeri Peters

Leidinggevend monteur - eigenaar

Joeri Peters, ook een echte ambassadeur binnen zijn vakgebied. Hij heeft het vak mogen leren bij grote gerenommeerde bedrijven, en als echte service technicus is geen project hem te groot. Naast het uitoefenen van zijn vak begeleidt hij talenten binnen het bedrijf. Joeri staat voor kwaliteit en weet zijn nagenoeg foutloze werkmethode goed over te brengen bij nieuwe medewerkers. Dit betekent dat ook hij het meesterschap van T&P Technology beheerst.

Tptechnolgy Bylarsveenstra 04747

Leroy Teuwsen

Business Development - Eigenaar

Binnen een team vakidioten vonden wij het bij T&P belangrijk om ook wat structuur aan te brengen, waarbij wij altijd blijven kijken naar de markt en de ontwikkeling van het bedrijf. Binnen het team neemt Leroy de rol van Business Development voor zijn rekening. De afgelopen jaren heeft Leroy veel kennis ervaring op mogen doen, over het opzetten van een bedrijf en hoe deze kan groeien binnen een netwerk samenleving.