Warmtepomp en cv ketel Onderhoud

Geniet van warmtepomp door goed onderhoud

Zorg dragen voor je verwarmings- en koelsysteem is de enige manier om met een gerust hart comfortabel te leven. Dit betekent dat je regelmatig onderhoud van je systeem moet plannen.

De ketel, airconditioning of warmtepomp zijn een belangrijk onderdeel als het gaat om de energie voorziening. Een onderhoudsplan voor je apparaat is belangrijk om onnodig ongemak en hoge energiekosten te voorkomen. 

Ons onderhoudsplan helpt je systeem langer mee te gaan, efficiënter te werken en geld te besparen door dure noodreparaties te voorkomen.

Woonkamer Met Moeder En Kind

Kies hieronder een onderhoudscontract voor je installatie

Warmtepomp installeren

Ervaar comfort zonder zorgen 

Met een T&P garantieplan krijgt je installatie de juiste aandacht die het verdient en worden eventuele storingen verholpen. 

Een garantieplan is van belang om aanspraak te maken op de verlengde onderdelen garantie van de leveranciers. Uw apparaat zal worden geregistreerd bij de leverancier en wij verzorgen de remote monitoring. 

Vraag hieronder het T&P garantieplan aan!

CV ketel Onderhoud 

Je wilt dat je cv-ketel efficiënt en betrouwbaar is, ook tijdens de koudere maanden. Daarom is een onderhoudscontract essentieel voor je cv-ketel.

Regelmatig onderhoud van je cv-ketel verbetert de prestaties van je installatie en helpt je dure reparaties te voorkomen.  Onze onderhoudsmonteurs voeren tijdens hun bezoek periodiek onderhoud uit om eventuele lekkage (gas of water) op te sporen, de warmtewisselaars te reinigen en ervoor te zorgen dat je in een veilige omgeving woont. 

 Daarom voeren we tijdens ons bezoek een grondige inspectie van je cv-ketel uit, zodat je met een gerust hart comfortabel kunt wonen.

Woonkamer Met Kopel

Weet je niet zeker welk onderhoudscontract geschikt is voor jou?