T&P Magazine

Toekomst monteurs in Installatietechniek

Gepubliceerd op: 15 februari 2024

Bij T&P Technology geloven we sterk in het inspireren en aanmoedigen van de jeugd om de wereld van installatietechniek te ontdekken! Onze toegewijde collega, Thomas, heeft onlangs een bezoek gebracht aan zijn oude school, de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, om te laten zien wat T&P Technology allemaal doet.

Lees meer

Warmtepomp of warmtenet?

Gepubliceerd op: 15 februari 2024

Een belangrijk aspect van de energietransitie is de keuze tussen verschillende verwarmingssystemen, zoals warmtenetten en warmtepompen. Een warmtenet levert warmte aan huizen vanuit een centrale bron, terwijl een warmtepomp warmte uit de omgeving haalt, zoals de grond of de lucht. Beide systemen hebben hun eigen voor- en nadelen.

Lees meer

Apeldoorn aardgasvrij

Gepubliceerd op: 14 februari 2024

Apeldoorn, een stad met een groen hart, zet zich in voor een duurzame toekomst door middel van een ambitieus plan voor de energietransitie. Met als doel om in 2050 volledig energieneutraal en aardgasvrij te zijn, zijn er al concrete stappen gezet en worden er plannen gemaakt voor de toekomst.

Lees meer

Remeha experience center

Gepubliceerd op: 13 februari 2024

T&P Technology en Remeha bundelen krachten voor duurzame oplossingen T&P Technology kondigt met trots een strategische samenwerking aan met het Remeha Experience Center, gericht op het leveren van hoogwaardige en duurzame verwarmingsoplossingen. Door deze nauwe samenwerking streven beide partijen ernaar om klanten te begeleiden vanuit een live demonstratieomgeving naar de installatie van warmtepompen in hun woningen.

Lees meer