Onze Cultuur

Samen werken, ontwikkelen en plezier hebben

Bij T&P Technology staan we voor

Eerlijkheid, Actie, Authentiek, Samenwerking en Groei

Deze waarden vormen het hart van ons bedrijf en inspireren ons dagelijks om te innoveren en te groeien. Of je nu een klant bent die zoekt naar betrouwbare partnerschap of een professional die zich wil aansluiten bij een energiek team, onze waarden beloven een omgeving waarin je kunt bloeien, impact kunt maken en samen kunt werken aan succes.

Tptechnolgy Bylarsveenstra 04830
Voorkeur op actie

Gewoon. Doen

Voorkeur op actie: Bij ons bedrijf geloven we in de kracht van actie. We moedigen medewerkers aan om groot te denken, klein te beginnen en snel te leren. Dit betekent dat we proactief kansen grijpen, niet bang zijn om fouten te maken en continu streven naar verbetering. We waarderen initiatief en daadkracht, waarbij we kleine, haalbare stappen nemen om grote ambities te realiseren. Door snel te handelen en flexibel te blijven, kunnen we inspelen op veranderingen en innovaties omarmen.

Joeri Plaatsen
Overleg 2 Web
Eerlijk, direct en respectvol!

Integriteit

Eerlijk, direct en respectvol: Bij ons bedrijf hechten we veel waarde aan open en transparante communicatie. We moedigen medewerkers aan om eerlijk en direct te zijn in hun interacties, terwijl ze altijd respectvol blijven. Eerlijkheid betekent dat we de waarheid spreken en verantwoordelijkheid nemen voor onze acties. Directheid houdt in dat we duidelijk en ondubbelzinnig communiceren, zodat misverstanden worden vermeden. Respectvol zijn betekent dat we altijd rekening houden met de gevoelens en perspectieven van anderen, ongeacht de situatie. Door deze waarden te omarmen, bevorderen we een cultuur van vertrouwen en integriteit, waarin iedereen zich veilig voelt om zijn of haar mening te uiten en constructieve feedback te geven.

Alleen ga je sneller, en samen komen we verder

Samenwerken

Samenwerken: Wij geloven dat succes vanzelf volgt wanneer we samen groeien. Samenwerking staat centraal in alles wat we doen. Door effectief samen te werken, kunnen we elkaars sterke punten benutten en gezamenlijke doelen bereiken. We stimuleren een cultuur van open communicatie, respect en wederzijds vertrouwen. Door samen te werken, leren we van elkaar, overwinnen we uitdagingen en vieren we successen als één team. Wanneer we als eenheid opereren, creëren we een krachtig netwerk dat leidt tot duurzame groei en succes.

23
Training 3 Web
Oei ik groei ;) 

Ontwikkeling

Wij stimuleren ontwikkeling en groei: Wij zetten ons in voor de voortdurende ontwikkeling en groei van onze medewerkers. We bieden uitgebreide leermogelijkheden, coaching en mentoring om persoonlijke en professionele groei te ondersteunen. Onze cultuur van leren zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te maximaliseren. We geloven dat investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers niet alleen hun individuele prestaties verbetert, maar ook bijdraagt aan het succes en de vooruitgang van ons bedrijf.