Over Ons

Meesterschap bij T&P Technology BV.

Over Ons 

T&P Technology is al enkele jaren een innovatief installatiebedrijf. Wij zijn een jong team van vakkundige warmtepompspecialisten. T&P Technology is gevestigd in Apeldoorn, met een installatie- en serviceteam in de hele provincie Gelderland.

 

Onze visie 

We willen een toonaangevend installatiebedrijf zijn dat goed ontworpen, duurzame en betrouwbare installatieservices voor huishoudens biedt. We willen dat onze klanten ons zien als een betrouwbare leverancier van oplossingen voor wooncomfort en we richten ons op kwaliteit en klanttevredenheid.

Over Ons 1

Het team

Hoe gaan wij te werk

Warmtepomp Installatiebedrijf

 

Bij T&P Technology geloven we in maatwerk voor elk huis. Het team werkt met veel enthousiasme en begeleidt de klant van advies tot realisatie. We hebben ieder onze eigen expertise en focus, waardoor we onze klanten als team kunnen helpen. We zijn gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van airconditioning, warmtepompen, hybride cv-ketel en andere duurzame oplossingen. Met onze kennis en ervaring ben je bij ons verzekerd van klantgerichte service. Bovendien zijn onze technici F-gas gecertificeerd, zodat kwaliteit altijd voorop staat.